Vi erbjuder dig som kandidat

Hög integritet

Antingen söker du dig till oss för att vi ska matcha dig med rätt tjänst, eller så söker vi upp dig med en tjänst i åtanke. Oavsett hur vi kommer i kontakt så arbetar vi alltid med hög integritet.

Kontakt med oss

Som kandidat kan du komma i kontakt med Telin på olika sätt, antingen söker du en tjänst som tilltalar dig eller kontaktar du oss för karriärrådgivning, läs mer här – klickbar länk ”karriärrådgivning”, vilket kan resultera till ditt nästa steg i din jobbkarriär.
Vi på Telin arbetar både med fasta tillsättningar, det vi kallar för rekrytering, och tidsbegränsade konsultuppdrag.

Här finner vår rekryteringsprocess och här har du möjlighet att läsa om de steg som ingår i vår rekryteringsprocess

Kompetensbaserad och jämlik rekrytering

För att utesluta diskriminering jobbar vi med en kompetensbaserad och jämlik process. För oss innebär det att kandidaternas kompetenser är de primära grunderna vid varje rekrytering.

Det är också viktigt att du som kandidat får möjligheten att berätta för oss vilken typ av företagskultur du värderar mest så att vi kan matcha dig med ett företag som du långsiktigt kommer trivas på.

Telins kvalitetsstämpel

När du har kommit in i ditt nya jobb träffas vi personligen så att vi vet att du trivs i din nya roll och att den stämmer med dina förväntningar. Denna uppföljning är för oss väldigt viktig, vi sitter ned enskilt både med dig men också med den rekryterande chefen. Detta för att säkerställa både det Telin och vår kund utlovat – vi vill gärna fortsätta vara din karriärpartner över tid.

 

Konsultuthyrning

Att jobba som konsult hos Telin kan vara din väg in till din drömarbetsplats.

Läs mer

Jobba som Interimskonsult

Om du har ett eget företag har du stora möjligheter att bli en utav våra Interimskonsulter.

Läs mer

Karriärrådgivning

Vi på Telin erbjuder förstklassig karriärrådgivning för dig som vill göra karriär, byta karriär eller bara ta nästa steg i din personliga utveckling.

Läs mer