Om Telin

Om Telin

Vi vill, och har bestämt oss för, att göra saker annorlunda. Och lite bättre.

För oss är varje möte unikt, där varje samtal och varje ställd fråga genomförs med samma engagemang och intresse för den person vi sitter ned tillsammans med. Vi som jobbar på Telin Rekrytering & Konsult har själva många års erfarenhet från operativa och strategiska positioner, i roller som både som specialist och ledare. Vi har hjälpt företag och organisationer inom olika branscher och av varierande storlek att finna kandidater som matchar deras verksamhet. Vi känner därför igen de problem och tankeställningar som våra kunder ställs inför.

Tillsammans har vi över 100 års samlad erfarenhet från vår bransch och vi har arbetat dedikerat med rekrytering och konsultuthyrning under många år. Något som vi fortfarande tycker är mycket inspirerande och spännande.

Med hjälp av våra ledord som genomsyrar vårt företag och arbetssätt kan vi agera med professionalism, vi bygger förtroende och vilket skapar effektiva samarbeten.

Telin Rekrytering & Konsult grundades av Linda Petersson och Terése Smålander Carlstedt.  Bolaget har funnits i regionen sedan 2011 och är regionens ledande leverantör på chef och specialistrekryteringar och konsulttjänster. Vi har kontor i Kalmar och är verksamma i sydöstra delen av Sverige. En lokal aktör med ett globalt nätverk och perspektiv.

Affärsidé

Telin Rekrytering & Konsult ökar lönsamheten hos sina kunder. Detta gör vi genom att få människor att växa och organisationer att utvecklas. Vi på Telin är det självklara valet för kandidaten när kandidaten söker ny jobbutmaning, vi är det naturliga valet för företaget när de står i behov av att rekrytera nya kollega.

Vision

Vi ska vara det självklara valet för kunden och kandidaten när de är i behov av rekrytering- och konsulttjänster. Telin har regionens mest eftertraktade nätverk. Vi agerar lokalt och tänker globalt.

#välkommentilljobbet

Varumärke

Vi vill uppfattas som trovärdiga, kunniga och ansvarstagande och vi vill upplevas som snabba och tydliga med största kvalité. Vi vill att alla som kontaktar Telin får det bästa och ärligaste bemötandet och vi vill att det ska vara attraktivt att arbeta hos oss.